Daloc veiligheidsdeuren

Nieuw: gespecialiseerd in montage Daloc security doors voor de mensen die kiezen voor veiligheid! Dankzij meer dan 70 jaar ervaring is Daloc de grootste producent in Scandinavië van veiligheidsgeclassificeerde stalen en houten deuren, niet alleen voor privéwoningen, maar overal waar extra goede veiligheidsdeuren nodig zijn.

Wat is een veiligheidsdeur?

Als u zich echt veilig wilt voelen, is het vervangen van het slot alleen niet voldoende. In de meeste gevallen zijn de zwakke punten het deurblad en het oude, houten kozijn. Met een stalen Daloc Security Door kunt u lekker ontspannen. De deur ziet er niet alleen uit als een traditionele voordeur, maar werkt ook zo. Bovendien vormt deze de ultieme bescherming tegen inbrekers. En naast de aantrekkelijkste en meest geavanceerde veiligheidsdeur op de markt, voldoet de deur ook aan alle eisen op het gebied van brand, geluid en rook.

Daloc Security Door daloc120703 7003
daloc120703 7014 daloc120703 7023


Waarom zou ik een Daloc Security Door kiezen?

Het eenvoudigste antwoord zou als volgt kunnen luiden: Kijk naar een andere deur!
Je zou gemakkelijk kunnen denken dat grote en zware veiligheidsdeuren het lastigst zijn voor een inbreker. Maar net zoals een kleine computer aanzienlijk meer geavanceerd kan zijn dan een grote, kan een elegantere en dunnere Daloc Security Door moeilijker te forceren zijn dan een deur die zowel zwaarder als groter is. Het is de binnenkant die het verschil vormt. De weerstand van de deur is eenvoudigweg een functie van constructie en materiaal.

Neem vrijblijvend eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.